Mapa stránek

Banner_6100.jpg 1412_stone_wall_banner.JPG Pizza_oven_banner.jpg 7443_slider.jpg 7943_no_top_banner.JPG gas_forno.jpg slider_GAS.jpg grill_17.jpg 7970_banner.jpg 6843_banner.jpg 3142.JPG

Pizza Marinara

pizza marinara

Gormova pizza Marinara

160 g těsta

základní rajčatová omáčka

asi 125 g mozzarelly

5 ančoviček

1 stroužek česneku

1 hrst černých oliv bez pecek

oregano - čerstvé nebo sušené

Vyválíme základnu o průměru asi 26 cm a potřeme ji základní rajčatovou omáčkou, kromě asi 1/2 cm okraje. Na těsto rovnoměrně rozložíme mozzarellu, ančovičky, česnek a olivy. Pečeme dozlatova. Před podáváním posypeme oregánem.

Věděli jste že

Krbová kamna Morso jsou testována podle norem EN pro topení dřevem. Ve většině kamen Morso však můžete topit i jinými druhy paliva.

Chcete vědět více