Mapa stránek

Banner_6100.jpg 1412_stone_wall_banner.JPG Pizza_oven_banner.jpg 7443_slider.jpg 7943_no_top_banner.JPG gas_forno.jpg slider_GAS.jpg grill_17.jpg 7970_banner.jpg 6843_banner.jpg 3142.JPG

Steak Fiorentina

bisteca la fiorentina

Steak Fiorentina - pro dvě osoby

T-bone steak o hmotnosti cca 700 - 900 g a výšce 4 cm, dobře vyzrálý

sůl, čerstvě mletý pepř

Do dobře roztopené  pece umístíme grilovací rošt Tuscan Grill. Na rozpálený rošt položíme  steak a jakmile jde z mřížky lehce uvolnit, otočíme jej, osolíme, opepříme a opečeme z druhé strany.

Pečení trvá jen několik minut, maso by mělo být uvnitř červené.

Věděli jste že

V krbových kamnech můžete topit prakticky všemi druhy dřeva, neměli byste však používat dřevo mokré a nevyzrálé. Dřevo by mělo schnout na větraném a krytém stanovišti 1 - 2 roky.

Chcete vědět více