Mapa stránek

Banner_6100.jpg 1412_stone_wall_banner.JPG Pizza_oven_banner.jpg 7443_slider.jpg 7943_no_top_banner.JPG gas_forno.jpg slider_GAS.jpg grill_17.jpg 7970_banner.jpg 6843_banner.jpg 3142.JPG

Telecí tatarský biftek

Jehněčí tatarský biftek

Lehce grilovaný telecí tatarák v čekance

300 g telecího masa z kýty

2 čekanky

1 BIO citron

2 lžíce kaparů

150 ml + 2 lžíce řepkového oleje

1žloutek

2 lžíce hrubozrnné hořčice

1šalotka

3 lžíce jemně nasekané pažitky

Telecí maso grilujeme na rozpáleném roštu po dobu 30 vteřin. Grilované maso jemně nasekáme, přidáme kapary, 2 lžíce řepkového oleje, jemně nasekanou šalotku a 1 lžíci hrubozrnné hořčice. Ochutíme jemně nastrouhanou citronovou kůrou, solí a pepřem.

Z vaječného žloutku, zbylé hořčice a 1 lžičky citronové šťávy ušleháme majonézu. Osolíme, opepříme. Odřežeme lístky čekanky, uspořádáme je na talíř a naplníme tataráčkem. Ozdobíme majonézou a posypeme pažitkou.

Věděli jste že

Při hoření dřeva se produkuje stejné množství CO2 jako když dřevo tleje v lese. Životní prostředí není tedy zatěžováno nadměrnou produkcí CO2.

Chcete vědět více