Mapa stránek

Banner_6100.jpg 1412_stone_wall_banner.JPG Pizza_oven_banner.jpg 7443_slider.jpg 7943_no_top_banner.JPG gas_forno.jpg slider_GAS.jpg grill_17.jpg 7970_banner.jpg 6843_banner.jpg 3142.JPG

Pizza Mortadella

pizza mortadella

Gormova pizza Mortadella

160 g těsta

150 ml základní rajčatové omáčky

mozzarella

2 lžíce strouhaného uzeného sýra

4 plátky kvalitní mortadelly (italský salám s pistáciemi)

1 citron

1 polévková lžíce olivového oleje

svazek řeřichy

Vyválíme základnu o průměru asi 26 cm. Potřeme rajčatovou omáčkou, obložíme mozzarellou, uzeným sýrem a nakonec mortadellou. Dovršíme několika kapkami olivového oleje. Pizzu umístíme do dobře roztopené pece, pečeme 1 minutu, otočíme

o 180 stupňů a pečeme další minutu.

 Zkontrolujeme a ještě asi další dvě minuty dopékáme do křupava. Hotovou pizu ozdobíme řeřichou.

Věděli jste že

Krbová kamna se vyrábějí na výrobních linkách, ale jejich části jsou montovány ručně. Každý zaměstnanec zná každý krok ve výrobě a nikdy nestojí u výrobní linky stále na stejném místě.

Chcete vědět více